Τρόποι Αποστολής

Στόχος μας είναι η άμεση παράδοση της παραγγελίας σας στον χώρο που μας διευκρινίζεται. Μέσα σε 1-3 εργάσιμες μέρες αφού έχει γίνει η παραγγελία και η πληρωμή της.

Το κόστος μεταφοράς κάθε παραγγελίας, ανεξαρτήτου βάρους, αριθμού τεμαχίων ή τόπου παράδοσης, είναι 3,00€ και ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Οι αποστολές των παραγγελιών διεκπεραιώνονται από εταιρεία ταχυμεταφορών. Το κόστος τους δεν αποτελεί μέρος της τιμής των προϊόντων, ούτε χρέωση του καταστήματός μας, αλλά την ξεχωριστή χρέωση της μεταφορικής εταιρείας για την υπηρεσία της αποστολής από το κατάστημά μας στον χώρο σας.

Η σελίδα καμία ευθύνη δε φέρει για τον αυξημένο χρόνο παράδοσης λόγω εξωγενών συνθηκών και παραγόντων, αδυναμίας των εκάστοτε συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών, φθορών και ζημιών που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων αμέσως μετά την παραλαβή από την εταιρεία courier. Σε περίπτωση που αυτά έχουν την οποιαδήποτε φθορά οφείλετε να επικοινωνήσετε αμέσως με το κατάστημά μας στο 6980574315 και αναφέρετε το περιστατικό.

Προσπαθούμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε την παραγγελία σας το συντομότερο και σε άρτια κατάσταση.

X